Рух приміських електричок на Полтавщині відновлюють з 1 червня





Придбати квитки можна буде з 1 червня у касах вокзалів або безпосередньо у квиткового касира до та під час поїздки. 
Про відновлення руху повідомили на сайтіПівденної залізниці. Відповідне рішення ухвалили члени обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 
Курсуватимуть такі електрички: 
Придбати квитки можна з 1 червня
Детальний розклад руху та маршрут можна буде переглянути на сайті Південної залізниці
Усі електропотяги продезінфікували. Пасажири під час перебування на вокзалі та під час поїздки мають бути у масках, також слід дотримуватися соціальної дистанції та рівномірно розміщуватися у вагонах тільки на місцях для сидіння.
Зазначимо, що Полтава заборгувала УЗ за перевезення пільговиків електричками 16,6 млн грн. 3,1 млн грн із них – борг за січень – березень 2020 року. Кошти не сплачують із 2016 року, відтоді як держава припинила надавати субвенцію. Несплата, за словами в.о. голови правління УЗ Івана Юрика, може призвести до того, що приміське сполучення після зняття карантинних обмежень відновлять не повністю.
Нагадаємо, з 25 травня відновили роботу автовокзали. Перевезення здійснюють у всіх напрямках, але загальна кількість рейсів зменшилася до 50 – 60%.  Також розпочатопродаж квитків на потяги. ЗМІСТ також писав, що чекає на автомобільні перевезення після карантину. 
Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар