Полтавщина послаблює карантин


Міністерство охорони здоров’я дозволило Полтавській області запроваджувати  2-ий етап послаблення карантину. Згідно з оприлюдненими 23 травня даними, епідеміологічна ситуація в області відповідає всім трьом вимогам (інцидентність – 0,22, завантаженість ліжок – 0,93 та охоплення тестуванням – 12,41).
"Так, від сьогодні зокрема дозволено відкрити міське, приміське та внутрішньообласне сполучення; з 25 травня дозволено відвідувати заклади дошкільної освіти; з 1 червня можуть розпочати роботу спортивні зали та запрацювати міжобласні пасажирські перевезення (якщо епідемічна ситуація не погіршиться). Але все – тільки з дотриманням необхідних санітарних вимог. Детальніше – на інфографіці.

Полтавщина зараз має один із найнижчих рівнів захворюваності: останнім часом ми або взагалі не фіксуємо нових випадків, або фіксуємо один за добу. Це означає, що карантин спрацював, і більшість людей його дотримувалася, за що я всім дякую. До того ж наші епідеміологи вдало розривали контакти й вчасно відправляли людей на самоізоляцію",- Олег Синєгубов, голова Полтавської обласної державної адміністрації.
Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар