Освітні субвенції допоможуть школам Лохвиччини зміцнити свою матеріально-технічну базу



У Полтавській області за освітньої субвенції кілька десятків шкіл зможуть придбати автобуси, відремонтувати та обладнати новою технікою їдальні, відремонтувати вбиральні.
Розподілять кошти між закладами, які подали у пропозиціях до міністерства обласні державні адміністрації. Списки, опубліковані на сайті МОН, оновлюватимуться. Про це повідомила міністерка Любомира Мандзій:
«Які заклади освіти у 2020 році матимуть змогу створити належні санітарно-гігієнічні умови, придбати нові автобуси, закупити обладнання для харчоблоків? Які спеціальні школи та НРЦ оновлять своє обладнання? На сайті Міністерства освіти і науки України можна ознайомитися з рішеннями комісії щодо затверджених пропозицій держадміністрацій з використання освітньої субвенції у 2020 році. Комісія продовжує працювати. Інформація оновлюватиметься».
На сьогодні у списках міністерства є 63 школи, яким закуплять обладнання для їдален,15-ти школам придбають автобуси.
У Лохвицькому районі субвенціями зможуть скористатися такі освітні заклади:
Лохвицька гімназія №1 Лохвицької міської ради та опорний заклад «Вирішальненська ЗОШ І-ІІІ ступенів Лохвицької районної ради» — на ремонт і придбання обладнання для їдалень (харчоблоків); комунальний опорний заклад «Сенчанська ЗОШ І-ІІІ ступенів Сенчанської сільської ради» та Заводська ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів Лохвицької районної ради — на придбання шкільних автобусів.
За повідомленням Міністерства освіти і науки України.
Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар