У Полтавській області спіймали колишнього посадовця, який вимагав хабар за дозвіл на видобуток піску

Раніше він не пройшов аудит в Полтавській ОДА.
Ексдиректор Департаменту екології та природних ресурсів Полтавської облдержадміністрації вимагав хабар за отримання дозволу на користування надрами. Колишнього посадовця правоохоронці спіймали “на гарячому” під час отримання 50 тисяч гривень.
Про це повідомили у поліції Полтавської області.
Як зазначається, посадовець, який раніше залишив посаду, вирішив скористатися колишніми зв`язками для власного збагачення. Він вимагав гроші за надання позитивного висновку оцінки впливу на довкілля щодо розробки піску на одному з родовищ області.
Хабарника затримали у порядку ст. 208 КПК України після отримання частини грошей. У поліції додали, що наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.
Своєю чергою, голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов прокоментував затримання і зауважив, що сьогоднішня подія підтвердила ефективність проведеного в облдержадміністрації внутрішнього аудиту, у результаті якого і звільнили затриманого.
“Жодної толерантності до схем і оборудок чиновників. Як колишніх, так і теперішніх. Жодних договорняків не буде… Він вимагав хабар за допомогу в отриманні дозволу на видобуток піску… Правоохоронці мають довести цю справу до кінця”, – написав Синєнубов.
Національна поліція України Більше читайте тут: https://tsn.ua/ukrayina/u-poltavskiy-oblasti-spiymali-kolishnogo-posadovcya-yakiy-vimagav-habar-za-dozvil-na-vidobutok-pisku-1555917.html
Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар