Трьох лохвицьких фермерів у Полтаві нагородили почесними грамотами

У конференц-залі Полтавської державної аграрної академії 19 червня відбулися урочистості з нагоди Дня фермера, який відтепер в Україні відзначатиметься щорічно.
З нагоди нового свята кращі фермери регіону отримали почесні грамоти та нагороди з рук представників влади області – голови Полтавської облдержадміністрації Олега Синєгубова та його заступника Євгена Грекова.
“На Полтавщині зареєстровано 2400 фермерських господарств, їх потрібно підтримувати. Депутати постійно піклуються про цей напрямок”, – заявив Олег Синєгубов.
Серед нагороджених Почесною грамотою Полтавської облдержадміністрації і наші земляки: голова фермерського господарства „Моя земля- 2015” Григорій Шамрицький та голова фермерського господарства “Щуров В.С.”, депутат Полтавської обласної ради Віктор Щуров.
А Почесну грамоту Департаменту агропромислового розвитку ОДА вручили мешканцеві Лохвицького району – голові фермерського господарства «Ус.є» Юрію Усу.
“Свято фермерів є першим кроком до того, що Україна стає фермерською державою не на словах, а на ділі. Я думаю, що всі наступні рішення Верховної ради та Уряду будуть спрямовані на те, щоб фермер дійсно став головним виробником сільгосппродукції у нашій державі”, — заявив директор агропромислового розвитку Полтавської ОДА Сергій Фролов.
Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар