СПОРТМАЙДАНЧИК ДЛЯ ГРИ В МІНІ-ФУТБОЛ – ВІДКРИТО!

Аби привітати лохвичан, на відкриття спортивної споруди прибули голова Полтавської обласної фракції «Опозиційна платформа «За життя» О.Ю. Сазонов, депутат Полтавської обласної ради, голова постійної комісії обласної ради  з питань молодіжної політики, спорту та туризму О.Л. Алексюк, які посприяли втіленню цього проєкту у життя.
За рахунок коштів обласного бюджету було придбано штучне покриття і спортивне обладнання для футбольного майданчика. Влаштування кількашарової основи, металевої огорожі з ворітьми та хвіртками, огородження території за спортивними воротами гасильними сітками, встановлення електроопор з енергозберігаючими світильниками, влаштування пішохідних доріжок та впорядкування прилеглої території зроблено за кошти бюджету Лохвицької  ОТГ.
До вітальних слів долучилися і голова Лохвицької районної ради А.О. Храпаль, директор Лохвицької ЗОШ №3 Л.І. Мамонова, депутати Лохвицької міської ради О.І. Козинець, В.М. Севастьянов та приватний підприємець О.А. Власенко, який вручив юним спортсменам подарунок – спеціальні щітки для прибирання штучного футбольного поля.
Лохвицький міський голова В.І. Радько від імені громади подякував за підтримку депутатам Полтавської обласної ради та  Лохвицької міської ради. Поділився баченням спортивних перспектив громади:
  • Це не останнє відкриття спортивного майданчика. Я вірю, що поряд з футбольним з’явиться і мультифунціональний спортмайданчик у Лохвицькій ЗОШ №3. Попереду – будівництво мультифункціонального спортмайданчика на території Лохвицької ЗОШ №2. Адже все це ми робимо для фізичного розвитку наших дітей, для підтримки їх спортивних досягнень, аби вони росли здоровими і щасливими!
Разом з гостем урочистостей О.Ю Сазоновим міському  голові В.І. Радьку було надане право виконати почесну місію –  перерізати червону стрічку. Церемонію проведено –  спортивний майданчик для гри в міні-футбол відкрито!
У товариському футбольному герці  на новому полі зустрілися 2 команди учнів Лохвицької ЗОШ №3, продемонструвавши  вболівальникам захоплюючу гру. І це не випадково, адже протягом багатьох років футбольна команда ЗОШ №3 ставала неодноразовим призером міських і районних змагань серед школярів. Одна з недавніх перемог – І місце в міських змаганнях Всеукраїнської програми «Міні-футбол».
Тож новий спортмайданчик підкріпить досягнуте і слугуватиме підкоренню нових спортивних горизонтів учнями школи, сприятиме популяризації дитячого та юнацького футболу в громаді. 
А приємною фінальною точкою урочистостей стало вручення подарунків юним футболістам – м’ячів та солодощів від Лохвицької міської ради.
Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар