Де в Україні можна заробити влітку: сезонні вакансії

Активно почали з’являтися вакансії сезонної роботи на українських курортах. Є можливість поєднати заробітки з морським відпочинком.
Експерти відібрали актуальні пропозиції роботи, пише Work.ua.

Продавець кукурудзи на пляж

Шукають продавця кукурудзи в Затоку Одеської області. Можливо заробити від 10 000 до 30 000 грн. Роботодавець обіцяє житло, обіди та зарплату щотижня.

Екскурсовод в музей коньяку

В Одесу у музей коньячної справи на роботу запрошують екскурсовода зі знанням англійської мови. Працювати доведеться за графіком 3/3. Обіцяють оплачувану відпустку та 9500 грн зарплати. При музеї працює магазин алкогольної продукції. Туди на роботу шукають продавця.

Працівник пляжу

Одеський ресторан шукає працівника пляжу. Пропонують гнучкий графік, молодий колектив, гідну зарплату. Готові взяти студента.

Директор аквапарку

Потрібен керуючий комплексу з водними гірками, басейнами, кафе і ресторанами в Запоріжжі. Шукають людину з вищою освітою, досвід роботи у сфері розваг від 3 років. Зарплату обговорюватимуть на співбесіді.

Мангальник до аквапарку

Аквапарк у Затоці шукає мангальника на зарплату 18 000 грн. Роботодавець надає житло та харчування. Потрібна людина з досвідом роботи від 1 року. Крім того, у цей аквапарк можна влаштуватися кухарем у гарячий цех на зарплату 16 000 грн, касиром до закладу громадського харчування при аквапарку із зарплатою 9000-12 000 грн.

Бармен-кальянник

Готель у Бердянську запрошує спеціалістів з досвідом роботи від 1 року. Готові платити 5000-9000 грн. Обіцяють безкоштовне харчування та проживання.

Гід

Туроператор шукає людину, яка супроводжуватиме автобусні тури до Болгарії з Дніпра з липня по жовтень 2020-го. Водночас треба бути готовими до ненормованого робочого графіку.
Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар