У Лохвицькому районі з’явився перший хворий на коронавірус

Як сьогодні повідомила Лохвицька районна державна адміністрація з посиланням на інформацію КНП “Лохвицький центр первинної медико-санітарної допомоги” Лохвицької районної ради, на Лохвиччині станом на 22.07.2020 зареєстровано 1 випадок COVID-19. Повідомляється, що стан хворого задовільний, він перебуває на амбулаторному лікуванні.
Цей неприємний факт можна вважати справжньою сенсацією, адже до нинішнього дня, впродовж усього періоду медичних спостережень за поширенням коронавірусної інфекції COVID-19 в області, наш в районі показував нульовий результат щодо цієї хвороби. І ось — перша “ластівка”.
Сподіваємось, що медична служба району вживає всіх необхідних заходів, передбачених у такій ситуації. А мешканцям Лохвиччини слід пам’ятати, що небезпека захворіти на коронавірус нікуди не зникла і необхідно дотримуватись усіх карантинних заходів і рекомендацій лікарів, аби не стати жертвою небезпечної інфекції.
За минулу добу на Полтавщині зафіксували 4 нові випадки захворювання на коронавірус. Загалом одужали вже 314 жителів області, продовжують лікування 33 людини. Від початку карантину в області зафіксували 360 випадків захворювання.
Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар