Нові тренажери для Васильків і Гаївщини


У селах Васильки та Гаївщина, що перебувають у складі Лохвицької ОТГ, триває реалізація двох сучасних проєктів, які у 2019 році стали переможцями конкурсу «Бюджет участі Полтавської області» та втілення яких у життя, у відповідності до умов конкурсу, заплановане на 2020-й рік. Про це повідомляє сайт Лохвицької ОТГ.
Для проведення дітьми дозвілля та занять спортом на свіжому повітрі в міжурочний та позашкільний час у селі Васильки встановлюється сучасний спортивний майданчик на території філії Лохвицької гімназії №1 та створюється зона відпочинку зі встановленням альтанки з вільним доступом до мережі Інтернет, — говориться у повідомленні.
У селі Гаївщина на території біля існуючого дитячого майданчика встановлюється сучасний спортивний мультифункціональний комплекс та створюється зона відпочинку зі встановленням альтанок для проведення дозвілля дітей старшої вікової категорії та всіх бажаючих жителів села.

Наразі на кожній із сільських локацій встановлено спортивні споруди та вуличні тренажери. На черзі — облаштування відпочинкових зон.
Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар