Такі шампіньйони виходять дуже ніжними і соковитими всередині, а коротше напевно приведе вас у захват!
І так, нам знадобитися:
300 грам печериць
2-3 столових ложки борошна
3 столових ложки панірувальних сухарів
2 зубчики часнику
1 столова ложка соєвого соусу (за смаком)
Сіль, перець, різні спеції, і соняшникова олія для смаження
Послідовність приготування:
Гарненько промийте і висушіть грибочки.
Потім робимо кляр: змішайте борошно, соєвий соус, подрібнений часник, воду і негусто сметану. Потім додайте сіль і спеції за смаком.
Залиште кляр на 15-20 хв.
Розігрійте пательню з масом, грибочки обмокніть в кляр, обваліть в сухарі і обсмажуйте до золотистої скоринки.
0 Коментарів:
Дописати коментар