В Лохвицькому районі діє «гаряча телефонна лінія»

 


В Україні в сучасних умовах проблема поліпшення становища дітей в сім'ї набуває особливої значущості. Тому необхідно, щоб держава вкладала ресурси в дітей, захищала їхні права.

Особливого захисту потребують діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Кожна дитина має право на виховання в сімейному оточенні, незалежно від того, може її біологічна родина забезпечити нормальні умови життя та виховання чи ні.

Пріоритетність сімейних форм виховання перед інтернатними очевидна - жоден такий заклад ніколи не зможе стати для дитини сім’єю, навіть найкращого вихователя дитина ніколи не назве мамою.

Тому, з метою роз’яснення особливостей створення та функціонування прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, роз’яснення змісту послуги патронатного виховання, Лохвицьким районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді організовано діяльність «гарячої телефонної лінії» за номером (05356) 3-33-64 (понеділок – четвер з 16.00 до 17.00 год., п'ятниця – з 15.00 до 16.00 год.).

Тож, шановні мешканці обєднаних територіальних громад! Для Вашої зручності, безпеки, збереження здоровя в період пандемії, спеціалісти Центру нададуть відповіді на всі запитання, які Вас цікавлять в телефонному режимі та, за необхідності, призначать зустріч для надання індивідуальної консультації! Ми чекаємо на Ваші дзвінки!



Поділитись на Google Plus

Автор Василий Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар