Лохвицький районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді: Ви можете допомогти тим, хто цього потребує

 


З 10.04.2020 року працює інформаційна платформа «Допомога поруч», яка спрямована на оперативне визначення потреб та надання допомоги соціально вразливим верствам населення в період карантину. Діяльність інформаційної платформи було ухвалено 8 квітня 2020 року на засіданні Кабінету Міністрів України відповідним рішенням.

Основною телефонною лінією в Полтавській області, яка контактує з інформаційною платформою «Допомога поруч» визначено 0800 500 620.

Вищезазначена платформа реєструє всі заявки громадян, які потребують допомоги.

Враховуючи вищевикладене, звертаємося до підприємців, волонтерів, окремих фізичних осіб Лохвицького району, якщо у Вас є можливість та бажання надати допомогу у вигляді продуктів харчування, засобів особистої гігієни, ліків та ін., сім'ям з дітьми які перебувають у складних життєвих обставинах, та сім'ям, що належать до вразливих груп населення (багатодітним сім'ям, сім'ям, які виховують дітей з інвалідністю), сім'ям і дітям, які перебувають на обліках центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, служб у справах дітей, насамперед, у зв'язку з домашнім насильством, ухилянням від виконання батьківських обов'язків) звертайтеся до Лохвицького районного центру для сім'ї, дітей та молоді за адресою: м. Лохвиця, вул. Перемоги, 1, каб. 39, 42 або телефонуйте за номером: 3-33-64.

Ми не відмовимося від Вашої допомоги!

 

Поділитись на Google Plus

Автор Василий Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар