ХVІI тур: ЛОХВИЦЯ ВІДДАЛА БОРГ ЧОРНУХАМ

 


В 17 турі відкритого чемпіонату Лохвицького району з футболу, що пройшов в суботу 10 жовтня, центральним матчем туру була гра між ФК «Лохвиця» та ФК «Чорнухи». Ці команди є сусідами по турнірній таблиці, займаючи відповідно 3 та 4 місця. Нагадаємо, що саме у виїзній грі в першому колі лохвичани втратили очки, поступившись 4:0. То ж підсилившись десантом легіонерів, лохвичани вирішили дати бій. Не без проблем, але забивши в кожному таймі по м’ячу, отримали бажаний результат 2:0. Один із забитих м’ячів на рахунку молодого гравця лохвиччан Верходуба Тараса, який вже третій тур поспіль не покидає поле без забитого м’яча.

ФК «Сокіл» Токарі, скориставшись поразкою ФК «Чорнухи», на виїзді без проблем розібрались із ФК «Харківці», перескочивши на одну сходинку вверх в турнірній таблиці і займають зараз 4 місце.

А от лідер чемпіонату ледь не втратив свої очки в грі з 8 командою чемпіонату ФК «Сула» Бодаква. Після першого тайму 1:1, і це при тому, що ще одне взяття воріт при рахунку 0:1 суддя не зарахував господарям матчу. Граючи майже без замін, ФК «Прогрес» лише в компенсований арбітром час зміг забити свій другий м’яч. Лік своїм м’ячам подовжив кращий бомбардир чемпіонату Кононенко Костянтин.

В чемпіонаті залишилось зіграти 5 турів. Деяким командам лишилось грати по 4 гри. То ж кожна гра тепер буде на вагу золота, але золото отримає тільки одна команда.

Джерело https://t.me/Yevhen

 

Поділитись на Google Plus

Автор Василий Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар