В ДІЇ – ШКІЛЬНИЙ ГРОМАДСЬКИЙ БЮДЖЕТ 2019 РОКУ

 


На території Лохвицької ЗОШ №3 в рамках реалізації заходів проєкту «Шкільне подвір’я ХХІ століття», який у 2019 році став переможцем конкурсу проєктів «Шкільний громадський бюджет Полтавської області», завершене укладання пішохідної доріжки з тротуарної плитки.

Новий тротуар розміром 42 м х 1м забезпечує комфортні умови пересування учнів та працівників школи та завдяки поєднанню плитки різного розміру у чотирьох кольорах (сіра, чорна, жовта, червона) має привабливий естетичний вигляд. 


 

Наступні заходи реалізації проєкту – посадка на шкільному подвір’ї 19 дерев сумаху і ялівлю скельного, а також встановлення 3-х сміттєвих урн і 10-ти лавочок. Після проведеного відділом освіти виконавчого комітету Лохвицької міської ради тендеру та укладання договору їх виготовленням займається підрядник – ФОП Корх М.М.

Цей місцевий підприємець займається і виготовленням гойдалок та лавок цікавих форм для Лохвицької ЗОШ №2, проєкт якої «Клас під відкритим небом: місце навчання, відпочинку учнів» у 2019 році виборов перемогу у обласному конкурсі проєктів «Шкільний громадський бюджет».

На поставку та встановлення обладнання очікує і Лохвицька гімназія №1, яка минулоріч перемогла в цьому конкурсі з проєктом «Шкільне радіо».

Проєкти, які втілюють у життя кращі ідеї лохвицьких школярів, реалізуються у співфінансуванні коштів обласного та міського бюджетів.

Джерело: Лохвицька міська рада

Поділитись на Google Plus

Автор Василий Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар