На Новий рік у більшості областей температура повітря сягатиме +10 градусів, – синоптик



 Синоптик Наталка Діденко повідомила остаточний прогноз погоди на 31 грудня 2020 року та 1 січня 2021 року.

Денна температура повітря у більшості областей буде у межах +4+10 градусів. Найтепліше буде на Півдні, максимально до +7+12 градусів, у Криму до +12+15 градусів. Трішки прохолодніше очікується у східних областях – там вночі прогнозують 0-3 градуси морозу, а вдень стовпчики термометрів покажуть +1+4 градуси. Також знизиться температура у західних областях. Тому, ймовірно, там випаде сніг.

До Нового року в Україну завітає циклон Кіра, який принесе дощі, мокрий сніг.

“Спочатку дощі, місцями з мокрим снігом, пройдуть 31-го грудня в західних областях України (бо ж трохи похолоднішає). На решті території без суттєвих опадів, максимум якась мряка.  А впродовж ночі та дня 1-го січня 2021 року дощі просунуться вглиб країни і спати після зустрічі Нового року буде затишно – за вікном барабанитиме дощ. На Сході опадів не очікується. А на Дніпропетровщину, Запоріжжя опади дійдуть вже аж пізно ввечері 1-го січня, чи й вночі 2-го січня”, – написала Наталка Діденко

Тому, за словами синоптика, Новий рік українці зустрічатимуть цвіріньканням горобців, веселими калюжами, туманом, дріботінням дощу у шибки і справжнім атлантичним вологим теплом. Прохолодніше буде лише на Заході та Сході України – Схід і Захід разом заходять у Новий рік.

Джерело :https://np.pl.ua

Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар