ГОРОСКОП НА 2021-Й РІК ЗА ЗНАКОМ ЗОДІАКУ

 


Овен

Для Овна наступний рік Білого металевого Бика обіцяє бути неймовірно успішним. Гороскоп стверджує: у цього знаку зодіаку вистачить наполегливості, щоб не відступати перед труднощами, і впевненості у собі, щоб не відхилятися від обраного курсу.

Характер наполегливого й працьовитого Бика набагато зрозуміліший Овну, ніж характер Щура, а тому, маючи чіткий орієнтир, представник цього знаку зуміє досягти бажаної мети – якою б вона не була. Втім є один важливий нюанс: для того щоб бути успішним, Овну 2021 року буде потрібен надійний партнер і порадник – обачний і далекоглядний.

Не можна сказати, що 2021-й буде для Овна спокійним. Як в особистому житті, так і на роботі його чекає безліч несподіванок, упоратися з якими представники знаку зможуть, якщо стримуватимуть свій бурхливий характер. І взагалі пам’ятайте, що в рік серйозного Бика дуже важливо зберігати добрі стосунки на роботі, з друзями, у родині тощо.

ірки гороскопу радять: найрозумніша стратегія Овна на 2021 рік – бути сміливим, але не безрозсудним; проявляти ініціативу, але не лізти на рожен; бути наполегливим, але не впертим. Найскладнішим цьогоріч консервативному Овну буде приймати щось нове. Від того, наскільки Овен зуміє адаптуватися до нововведень, залежить розмах його досягнень.

Втім у будь-якому разі гороскоп Овна на 2021 рік говорить про якнайширші можливості для цього знаку зодіаку й не приховуючи називає єдиного головного ворога – його самого. Лише він сам може відмовитися від усього нового і цікавого, що саме йде до нього в руки, злякавшись невідповідності своїм очікуванням. Пам’ятайте: мрії збуваються не завжди саме так, як вам би цього хотілося. Але це не підстава від них відмовлятися.

Телець

Безумовно, Тельцю пощастило: він, фактично, рідний брат і тому фаворит Білого металевого Бика, а отже, 2021 року цей представник знаку почуватиметься набагато комфортніше, ніж інші. Водночас є одна цікава особливість. Гороскоп стверджує: для Тельця 2021-й обіцяє бути дуже успішним саме в тій сфері життя, яку він сам висуне на перший план. Телець може зосередитися на кар’єрних досягненнях, пошуках кохання або матеріальних цінностях – саме та сфера, яку він визначить для себе як пріоритетну, у рік Металевого Бика буде вдалою.

дине, чого Тельцю 2021 року часом може гостро бракувати, так це часу на відпочинок. Що не кажи, а в рік працьовитого Бика ніщо не дається задарма. Зате можете не сумніватися: вражень, отриманих наступного року, Тельцю вистачить надовго. 2021-й буде сповнений по-справжньому яскравих моментів.

Втім не тільки схожість характерів Тельця і господаря року Бика зіграє свою сприятливу роль, а й уміння сильного духом Тельця спокійно долати будь-які перешкоди. В умовах кризи оточення несвідомо тягнеться до серйозного Тельця, як до острівця стабільності в бурхливому морі змін. Завдяки цьому, представники цього знаку в рік Бика за бажання можуть зміцнити своє становище у суспільстві й навіть спробувати себе в політиці, не кажучи вже про те, щоб зміцнити свої позиції в сім’ї, робочому або будь-якому іншому колективі.

Інакше кажучи, для Тельця 2021-й – рік великих можливостей, коли нікому не під силу перешкодити його грандіозним мріям збуватися. Головне – не забувайте прагнути й мріяти, про решту подбає Білий металевий Бик.

Близнюки

Що б не відбувалося навколо, гороскоп обіцяє: 2021 року нудьга Близнюкам не загрожує! У рік Білого металевого Бика на вас чекають багато цікавих і яскравих подій та різних сюрпризів. Можливо, не всі несподівані повороти долі припадуть Близнюкам до душі, але зате буде з чого вибирати. Крім того, саме від вашої реакції на події залежати їхній знак: «плюс» чи «мінус».

Це для Близнюків головна особливість 2021 року. Практично кожен несподіваний поворот – а таких очікується чимало – залежно від ваших дій, може перетворитися на перспективну можливість, а може, і на прикру перешкоду. З таких поворотів і буде буквально витканий характер 2021 року.

Безумовно, робити вибір завжди непросто, але хороша новина полягає в тому, що характер допитливих, активних Близнюків в рік змін буде їм чудовим помічником. Навіть такі їхні неоднозначні риси як мінливість і здатність швидко змінювати свою думку, 2021 року можуть стати в нагоді, забезпечивши конкурентну перевагу перед більш консервативними знаками зодіаку.

Гороскоп дає Близнюкам ще одну пораду: 2021-го менше розраховувати на команду, більше на себе. У рік Білого Бика не варто сподіватися, що близькі дбатимуть про ваше благополуччя просто тому, що ви чудова людина. Вам допоможуть, тільки якщо ви готові надати відповідну послугу.

Рак

Рак 2021 року опиниться в посттравматичному шоці після подій кризового 2020-го. Невпевненість може скувати його, що призведе до майже повної бездіяльності. Якщо ви не хочете втратити рік, працюйте над своїми страхами. Раку треба забути минулі невдачі, це єдиний спосіб зробити 2021 рік продуктивним.

Гороскоп Рака на 2021 рік обіцяє: події розвиватимуться набагато повільніше і більш передбачувано, ніж у «щурячому» році, тож остерігатися вам нічого. 2021-й не обіцяє бути простим, але обіцяє нагороди тим, хто чесно трудився.

Якщо Рак знайде в собі сили діяти, а не відсиджуватиметься в «тихій гавані», то зрозуміє, що Бик готовий дати йому чимало можливостей як у плані кар’єри і фінансів, так і в особистому житті. 2021-й для Рака містить драйвер професійного зростання: цей рік прекрасно підходить для навчання, зміцнення професійних навичок, здобуття авторитету серед колег.

Гороскоп на 2021-й спонукає представників знаку активно діяти: не засиджуйтеся на місці, не чіпляйтеся за минуле. Навчіться відпускати – стосунки, які себе віджили, погану роботу, – і знайдете своє щастя.

Лев

2021 рік для Лева не буде однозначно поганим або хорошим: Представнику цього знаку й Бикові непросто домовитися, але все-таки немає нічого неможливого. Стримавши свій запал, Лев 2021-го зуміє знайти цікаві можливості там, де, здавалося б, все бур’яном поросло. Природне чуття на гроші й вигоду можуть привести до нестандартного джерела доходів. Великих грошей Бик не обіцяє, проте Лев буде ситий і зможе допомагати рідним – точніше 2021 року він зобов’язаний це робити.

Попередження гороскопу: у рік Бика непросто буде зберегти своє місце Левам-керівникам. Для того щоб залишатися на хвилі, їм доведеться повністю переглянути свої методи керівництва, зокрема відмовитися від делегування повноважень. Те саме стосується і голови сімейства: виникне загроза їхньому авторитету, і розв’язувати всі проблеми гучним криком цьогоріч не вийде.

Гороскоп Лева на 2021 рік радить продовжувати починання 2020-го. 2021-й прекрасно підходить реалізації минулорічних ідей.

Діва

Рік Білого металевого Бика буде плідним і вельми вдалим, але за однієї умови: якщо Діва візьме повну відповідальність за події, що відбуваються в її житті.

Так, як і для багатьох, 2020 рік виявився для Діви складним. Представникам цього знаку хочеться відпочити і розслабитися, а ще краще – доручити свою долю в чужі руки. Однак гороскоп невтішний: бездіяльність і очікування рятівника обійдеться занадто дорого – так ви опинитеся на узбіччі. Ставте мету й домагайтеся її самостійно. І тоді успіх прийде як на роботі, так і в особистому житті.

Бик упроваджує в життя ті нововведення, які приніс Щур, а Діва просто ненавидить зміни і чіпляється за минуле з неймовірною силою. Ось чому їй буде так складно розвиватися 2021-го. Щоб бути в тренді, доведеться відкрити свій мозок новому.

Бик вимагатиме від Діви чималих зусиль, однак володар року готовий відплатити за них сторицею. Покажіть, на що здатні, – і обов’язково візьмете від життя те, чого вам хочеться.

Терези

Білий Бик має намір привчити Терезів до самостійності. Він задумав позбавити їх звичної підтримки в побутових питаннях. Це буде неприємно, але корисно. Загалом 2021-й для Терезів буде досить метушливим, тож з деякими «ледачими» звичками їм доведеться розпрощатися.

Потрібно відзначити, що ті навички, якими змусить опанувати Бик, виявляться вкрай корисними. Тому в другій половині року Терези зможуть зробити справжній прорив у навчанні або роботі. Важливе уточнення: щоб домогтися успіху, 2021-го треба продовжувати ту саму справу, що й попереднього 2020 року, адже рік Бика – це період продовження «щурячих» починань.

Загалом гороскоп для Терезів досить непоганий. Доклавши певних зусиль, представники знаку зможуть домогтися хороших результатів, а все завдяки своєму вмінню адаптуватися до нових умов, які приніс з собою 12-річний цикл, що почався в рік Щура. Терези одними з перших увійдуть в зону комфорту.

Скорпіон

Скорпіон і господар 2021 року Білий металевий Бик близькі за духом. Сильні, наполегливі, працьовиті, вони, безумовно, знайдуть спільну мову. Цьогоріч Скорпіон стане одним з найуспішніших знаків зодіаку, якщо говорити про досягнення в бізнесі, кар’єрі, суспільному визнанні. А ось у чому можуть виникнути проблеми, так це в особистих стосунках. Бик вважає надзвичайно важливими сімейні цінності, в той час як Скорпіон нерідко на перший план виносить власне задоволення. Небажання створювати сім’ю або відсутність відданості в рік Бика можуть стати великою проблемою.

Плідність 2021-го залежить, наскільки швидко зорієнтується Скорпіон. Білий Бик гне ту саму лінію, яку проклав Щур. Тож якщо криза 2020-го виштовхнула Скорпіона на узбіччя життя, 2021 року йому доведеться непросто – всі сили підуть на те, щоб залишитися на місці, на розвиток їх вже не вистачить.

Наступного року Скорпіону нерідко заважатимуть його емоції та негативні очікування. У його настрої переважатиме песимізм, часом нічим не обґрунтований. Гороскоп радить Скорпіону знайти людину, яка його надихатиме і підтримуватиме. Правда, для цього Скорпіону доведеться стати незвично відвертим.

Білий Бик гарантує, що кількість можливостей буде прямо пропорційна обсягу зусиль. Тож усе залежить від вас.

Стрілець

Стрільцю в рік Білого металевого Бика бракуватиме розмаху: завжди готовий до масштабних дій, представник стихії Вогню відчує обмеження. Поставивши його в рамки, Бик вбереже Стрільця від необдуманих вчинків, хоча жодної подяки за це представник цього знаку не отримає – його не залишатиме відчуття, що він міг би отримати набагато більше, маючи повну свободу. Гороскоп заспокоює: це ілюзія, в рік Бика Стрілець отримає більше за багатьох.

Бик виступає проти різких змін, він не схвалить нову роботу або партнера, хоча протягом року метушливому Стрільцю неодноразово спаде на думку кардинально змінити своє життя. Гороскоп запевняє: не варто цього робити, бережіть і розвивайте те, що маєте.

Металевий білий Бик – звір рішучий і сильний, йому імпонують якості Стрільця, тому володар року готовий надати представнику цього знаку підтримку. Не має значення, пов’язані вони з науковими дослідженнями, навчанням, кар’єрою, бізнесом або завоюванням неприступного серця. Гороскоп Стрільця на 2021 рік говорить про велику значущість щоденної планової роботи. Це єдина стратегія поведінки, яка приведе представників знаку до успіху.

Козеріг

Козеріг готовий помірятися завзятістю з Білим металевим Биком. Останній не налаштований обдаровувати Козерога, він готовий давати йому лише потрібне для життя, решту Козерогу треба брати самому. Чиніть опір, робіть більше, ніж потрібно, – і досягнете всього, чого хочете.

Козеріг подобається Бикові, вони обидва практики, діють методично й цілеспрямовано. Але це не заважає Бикові повчати Козерога – можливо, тому, що він упевнений, що останній з усіма випробуваннями впорається. 2021 року Козеріг матиме доводити свою перевагу в бізнесі, в кар’єрі або в любові. Втім загострення пристрастей буде навіть корисним – воно дасть Козерогу яскраві емоції й надихне на невеликі, але важливі зміни в житті, на які без кризової ситуації він не наважився б.

2021 рік стане переломним для бізнесу або кар’єри представників цього знаку: саме в цей час під владою Бика стане зрозуміло, чи має сенс продовжувати справу, якій представники знаку присвятили значну частину життя.

Те саме можна сказати про стосунки Козерога. Бик ратує за збереження сім’ї будь-якою ціною, але тільки в тому разі, якщо в союзу є перспективи.

Гороскоп Козерога на 2021-й обіцяє насичений подіями період. Зірки говорять, що він чимало змінить самого Козерога, його ставлення до життя. Можливо, Бик змусить представників знаку переосмислити основні цінності, наприклад, зменшить значимість кар’єрних досягнень та навчить більше цінувати любов і турботу близьких.

Водолій

Стосунки Водолія з господарем 2021 року складаються непросто. Норов Бика кардинально відрізняється від повітряного характеру представників цього знаку. Водолій весь рік відчуватиме тиск – з боку обставин, близьких, керівництва – та відсутність свободи дій.

У рік Бика представникам знаку буде вкрай складно щось змінити у своєму житті. Навіть якщо вони в ситуації, яка не влаштовує – проблемний союз, ненависна робота, складні стосунки зі старшими родичами – Бик не дозволить Водолію просто втекти, як він звик робити. Представнику цього знаку доведеться працювати з ситуацією, намагатися змінити її зсередини.

Металевий Бик схвалює рішучість і сподівання тільки на власні сили. Щоб домогтися успіху 2021-го, Водолію треба діяти саме таким чином. Є ймовірність, що цьогоріч він втратить звичну опору, до того ж йому доведеться взяти на себе головну роль там, де раніше вирішував питання хтось інший – у сім’ї, на роботі, в компанії друзів.

2021-й стане часом зростання для Водолія. Не здавайтеся – і до кінця року позбудетеся багатьох страхів, станете сильнішими й впевненішими в собі.

Риби

Для Риб 2021 рік обіцяє бути періодом застою. Успішними будуть лише справи, розпочаті 2020-го, а на появу чогось кардинально нового розраховувати не доводиться. Втім після божевільного року Щура Рибам навіть приємно буде відсидітися в затишному місці.

Риби точно не отримають від Бика перших ролей: їхній тихий характер і прагнення до спокою володар року не розуміє і не приймає.

Бик схвалює самостійність, але в Риб, мабуть, не особливо вірить, а тому саме цим представникам зодіакального кола забезпечить допомогу сильної особистості – питання, чи захочуть Риби її прийняти, адже така підтримка майже завжди пов’язана з тиском.

Гороскоп на 2021-й не обіцяє Рибам нічого поганого. Однак цей рік не обіцяє їм і великих можливостей. Проте за бажання і наполегливості ви завжди зможете нагадати Бикові про себе й отримати шанс.

 

Джерело: https://kolo.news/


Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар