Запрацював додаток для оплати штрафів за порушення ПДР


Мобільний додаток, завдяки якому можна сплатити штрафи за порушення Правил дорожнього руху, запустило Міністерство внутрішніх справ.
Також у державному додатку "Штрафи ПДР" є інформація про розміщення на карті камер автофіксації порушень, повідомили у пресслужбі МВС.
Додаток також дасть змогу оперативно отримувати повідомлення про нові штрафи і їхній статус.
"За допомогою програми можна легко виконати пошук постанов, оформлених на транспортний засіб, а також оформити підписку на отримання повідомлень про винесення нових постанов. Не треба чекати, поки постанова надійде в вашу поштову скриньку, а відразу оплатити його онлайн", - повідомив заступник голови МВС Сергій Гончаров.
За його словами, якщо оплатити штраф протягом 10 банківських днів, надається знижка у розмірі 50% від суми.
Зараз завантажити безкоштовно мобільний додаток "Штрафи ПДР" можна лише для Android. Для IOS додаток стане доступним найближчим часом. Також створили Telegram-бот "Штрафи ПДР", який дає можливість оформити підписку на транспортний засіб і сплатити штраф.
Лише за перші 24 години роботи система автоматичної фіксації правопорушень зафіксувала 57 880 випадків перевищення швидкості. За умови штрафу в 255 грн загальна сума складе 15 млн грн.
Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар