Як навчатимуться школярі з 1 вересня

Як навчатимуться учні у вересні стане відомо через 10 днів.
Про це повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов, пишуть Факти. За його словами, МОЗ спільно з Міністерством освіти розробляють відповідні правила і алгоритми.
Степанов зазначив, що дуже важливо, щоб школярі повернулися до звичайного режиму навчання, особливо діти, які йдуть в перший клас. Однак під час розробки формату враховуватиметься і ситуація з коронавірусом в країні.
"Ми в умовах адаптивного карантину розробляємо правила, яким чином наші діти навчатимуться. За яких умов вони можуть навчатися в звичайному режимі, за яких умов вони будуть навчатися в дистанційному. Яким чином ми можемо це поєднати", – сказав він.
Як навчатимуться школярі з 1 вересня.8 липня головний санітарний лікар Віктор Ляшко розповів, що зараз обговорюється кілька варіантів, як організувати навчальний рік.
За його словами, школярів можуть розводити по змінах, а деякі предмети проводити дистанційно. Також він додав, що спрогнозувати епідситуацію на вересень неможливо. Тому Україна готується до дистанційного навчання теж.
9 липня президент України Володимир Зеленський заявив, що школи в Україні відкриють з 1 вересня, якщо країні вдасться уникнути другої хвилі захворювання Covid-19.
Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар