Груша – одна з найкорисніших ласощів. Дізнайтеся про корисні властивості літнього фрукта.
Грушу використовують як в натуральному вигляді, так і для приготування десертів, соків, начинок, салатів і гарнірів.
Медики називають такі корисні властивості груші:
- підвищує захисні сили організму, допомагаючи протистояти інфекційним захворюванням;
- має протизапальну дію;
- цілюще впливає на нервову систему;
- сприяє виведенню з організму важких металів і токсинів;
- відвари і компоти з груші рекомендуються при розладах кишечника і запорах;
- корисна для серцево-судинної системи;
- груші рекомендують вживати при запамороченнях, підвищеній стомлюваності;
- завдяки високому вмісту в продукті фолієвої кислоти груша корисна вагітним жінкам і дітям;
- груша допоможе в боротьбі з екземою, якщо її м'якуш часто накладати на місце ураження;
- покращує обмін речовин;
- стимулюють діяльність печінки і нирок.
0 Коментарів:
Дописати коментар