На Лохвиччині впроваджується новий сервіс "Соціальна громада


Під керівництвом голови Лохвицької райдержадміністрації Тетяни Костенко та за участі Лохвицького міського голови Віктора Радька, Сенчанського сільського голови Віктора Лисого, Заводського міського голови Віталія Сидоренка, першого заступника голови райдержадміністрації Ольги Папірненко, начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Наталії Інденковідбулася нарада з питань впровадження сервісу «Соціальна громада» у Лохвицькому районі.
Наталія Інденко повідомила, що починаючи з 1 вересня 2020 року, органи соціального захисту населення не прийматимуть від мешканців ОТГ заяви з необхідними документами для призначення допомоги. Прийом документів проводитиметься на рівні об’єднаних територіальних громад, крім документів, надісланих поштою або в електронній формі (з використанням засобів телекомунікаційних систем; через офіційний веб-сайт Мінсоцполітики або інтегровані з ним інформаційні системи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування). З 1 січня 2021 р. заяви з необхідними документами прийматимуться посадовими особами ОТГ виключно з формуванням електронної справи (з використанням програмного комплексу «Соціальна громада»).
Під час наради її учасники обговорили питання закупівлі та встановлення обладнання, необхідного для функціонування програмного комплексу «Соціальна громада», створення та заповнення робочих місць, а також необхідність проходження навчання відповідними фахівцями.
За повідомленням Лохвицької РДА
Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар