"Пакети малюка" почнуть компенсувати грошима: подробиці


Діти, які народилися у 2020 році та не отримали "пакунку малюка", зможуть отримати грошову компенсацію вартості боксу. 
Відповідний проект постанови розробило Міністерство соціальної політики, повідомляється на сторінці відомства у Facebook, передає УП.
"Мінсоцполітики з метою забезпечення кожної дитини, яка народилася у 2020 році „пакунком малюка" розроблено проект урядового рішення, яким передбачається запровадити виплату грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги „пакунок малюкаˮ на дітей, які народились у 2020 році, та не були забезпечені цією допомогою", – йдеться у повідомленні. 
Рішення про відміну закупівлі одноразової натуральної допомоги прийняли 30 червня Антимонопольним комітетом України, за результатом розгляду скарг учасників закупівлі.
Відповідно до постанови Кабміну у 2020 році закупка одноразової натуральної допомоги за рахунок коштів державного бюджету проводилася централізованою закупівельною організацією – державна установа "Професійні закупівлі".
У міністерстві запевняють, що "питання забезпечення допомогою „пакунок малюка" новонароджених дітей в усіх регіонах України перебуває на постійному контролі Мінсоцполітики".
Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар