У Лохвиці закладуть капсулу часу


У вересні цього року Лохвиця відзначатиме 700-річчя першої писемної згадки про місто в історичних джерелах.
Відповідно до плану заходів про підготовку та відзначення дати, на території міста будуть закладати капсулу часу. Її відкриють через 50 років – у 2070-ому.
“Наразі у кожного з нас є унікальна можливість долучитися до діалогу з нащадками, проявивши свої таланти у міських  конкурсах, які проходитимуть з 1 по 31 липня 2020 року”, – йдеться на сайті Лохвицької ОТГ.
1. Конкурс на кращий текст-послання у капсулу часу до 700-річного ювілею міста «Лохвицьке покоління»,  детальніше за посиланням
2. Конкурс відеороликів “Моє місто це 700 років історії України”, детальніше за посиланням.
3. Конкурс фотографії “Думи про місто. Лохвиці – 700”, детальніше за посиланням.
Прийом заявок та конкурсних робіт проводиться в Лохвицькому районному Будинку культури з 1 по 31 липня 2020 року за адресою: м. Лохвиця, вулиця Перемоги, 2, сектор методичної роботи. Години роботи: щодня з 9.00 до 18.00, перерва з 13.00 до 14.00; субота, неділя – вихідні дні.
4. Конкурс “Лохвицький краєзнавчий музей кличе на “селфі”. Лохвиці – 700″.
Для того, щоб взяти участь у конкурсі, потрібно прийти в музей, зареєструватися, зробити “селфі” на будь – який мобільний пристрій (смартфон, планшет ) на фоні чи поруч з улюбленим експонатом та відправити його на електронну адресу музею. Детальніше за посиланням  
Нагадаємо, у День Конституції та День молоді 28 червня у Полтаві заклали капсулу часу, яка містить послання від молоді для майбутнього покоління.
 Оголошення підсумків та нагородження переможців буде проходити в рамках святкування 700-річного ювілею міста – 12-13 вересня 2020 року.
Списки переможців і учасників будуть представлені на офіційному сайті Лохвицької міської ради після підведення підсумків конкурсу.
Створімо разом вміст унікального артефакту про наше рідне місто і його людей, аби гідно представити Лохвицю – 2020 майбутнім поколінням її жителів!
Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар