Відбувся VII тур чемпіонату Лохвиччини з футболу: господарі втратили два очка


Черговий тур стартував ще у четвер, 23 липня. Бойову нічию 2:2 розписали ФК «Сенча» та ФК «Озничі» Вирішальне.
З таким же рахунком закінчилась і гра в Лохвиці, де місцева команда приймала ФК “Сокіл” Токарі. Господарі знову грали молодіжним складом. Гості в першому таймі тричі подолали половину поля і забили двічі. Натомість, Лохвиця перебувала в постійних позиційних атаках, але пройти чіткий захист “Сокола” не могли. Втретє м’яч у ворота лохвичан влетів у першому таймі, але за мить до цього пролунав свисток — суддя зафіксував порушення правил. Тож, 0:2 після першого тайму.
В другому таймі тренер перегрупував команду, як результат — атакуючі дії посилились. Але м’яч вперто не ліз у ворота. Сплинула добра половина другого тайму, і граючий тренер Віктор Хльобасвийшов на заміну, повівши свою дружину в бій. Саме він розрізною передачею вивів кращого бомбардира лохвичан Богдана Яцюка один на один із воротарем, котрий і забив перший гол.
В наступному епізоді відбулося щось неймовірне. В одній із атак вже в порожні ворота, при відіграному воротареві, метрів з п’яти гравець лохвичан пробив повз ворота. Суддя, не повіривши, що той не влучив (подумав, що м’яч прошив сітку воріт і викотився назовні), вказав на центр пол. Але гравці обох команд допомогли розібратися судді — рахунок не змінився.
В останні 10 хвилин лохвичани вже перейшли на навалу, “Сокіл” грав на відбій. І все ж, господарі поля дотисли суперника, провівши можливо єдину контратаку: гострий простріл з флангу замкнув Владислав Ястреба. Було ще декілька компенсованих хвилин, щоб вирвати перемогу, але “Сокіл” вистояв.
Результати VII туру:
⚽️ ФК «Чорнухи» — ФК «Прогрес» Піски 0:3 (0:1), Алєксєєв Віталій, Котелевець Максим, Касьян Олексій (старш.)
⚽️ ФК «Погарщина» — ФК «Харківці» +/- (технічна поразка 3:0)
⚽️ ФК «Сенча» — ФК «Озничі» Вирішальне 2:2 (1:0), Лещенко Богдан, Ткаліч Сергій — Маловічко Олексій, Іванов Сергій.
⚽️ ФК «Дружба» — ФК «Колос» Василівка, 2:1 (1:0), Гордієнко Павло, Науменко Олександр — Кривозуб Владислав.
⚽️ ФК «Лохвиця» — ФК «Сокіл» Токарі 2:2 (0:2), Яцюк Богдан, Ястреба Владислав — Гурзан Дмитро -2.
ФК «Сула» Бодаква була вільною від гри у турі.
Лідерами серед бомбардирів лишилися ті ж самі гравці з 7-ма забитими м’ячами: Маловічко Олексій ФК «Озничі» Вирішальне та Яцюк Богдан (2 пен.) ФК «Лохвиця». Ще по 5 м’ячів забили Касьян Олексій (мол.) ФК «Погарщина», Дрога Андрій ФК «Сокіл» Токарі, Кононенко Костянтин (1 пен.) ФК «Прогрес» Піски, Беззуб Олександр (1 пен.) ФК «Дружба» Яхники. Лещенко Богдан (2пен.) ФК «Сенча».
Наступний VІІІ тур чемпіонату відбудеться в суботу, 1 серпня, тоді зіграють команди:
⚽️ФК «Прогрес» Піски — ФК «Погарщина»,
⚽️ФК «Озничі» Вирішальне — ФК «Чорнухи»,
⚽️ФК «Колос» Василівка — ФК «Сенча»,
⚽️ФК «Лохвиця» — ФК «Сула» Бодаква,
⚽️ФК «Сокіл» Токарі — ФК «Дружба» Яхники.
ФК «Харківці» буде вільною від гри у турі.
Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар