ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ЛОХВИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 


За інформацією Лохвицької міської ради , 11 січня 2021 року  в адмінприміщенні міськради відбулося  засідання виконавчого комітету Лохвицької міської ради VІІІ скликання, порядок денний включав у себе 13 питань.




 Члени виконкому, вперше зібравшись новим складом у форматі ОТГ, працювали у атмосфері обговорення та прийняття конструктивних рішень по особистих зверненнях мешканців та питаннях життєзабезпечення громади.

 Серед питань, схвалених виконкомом – низка соціально спрямованих. Це, зокрема, надання одноразової матеріальної допомоги на лікування 18 громадянам, які проживають на території ОТГ, надання дозволу Токарівському психоневрологічному інтернату на придбання товарів у І кварталі 2021 року за особисті кошти недієздатних підопічних, в яких опікуном є адміністрація інтернату в особі його директора.

 Черговим рядом питань, стали так звані житлові – про виключення із списків 10 громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконкомі міської ради у зв’язку з поліпшенням житлових умов; про затвердження списку громадян, які на даний час потребують покращення житлових умов; про поселення громадянина у гуртожиток у м. Лохвиця по вул. Затишна; про затвердження матеріалів по приватизації будинку та видачу свідоцтва на право власності.

 Також членами виконкому було прийняте рішення про уточнення адреси нерухомого майна – магазину «Сучасне домашнє господарство» в селі Гиряві Ісківці по вул. Ватутіна, 6, про надання дозволу АТ «ВФ Україна» на встановлення 2-х опор для підвісу оптичного кабелю в м. Лохвиця по вул. Героїв України, 55 та про погодження містобудівних умов і обмежень для проєктування індивідуального гаража в м. Лохвиця по пров. Тесленка, 28.

Наступні рішення стосувалися питань життєдіяльності громади. Розглянувши подані комунальним підприємством «Лохвиця-сервіс» розрахунки економічно обґрунтованих витрат на послуги централізованого водопостачання, водовідведення та вивезення твердих побутових відходів, виконавчий комітет вирішив з 1 лютого 2021 року ввести в дію такі тарифи:

на послуги з централізованого водопостачання:

- для населення – 15,50 грн. за 1 куб. м;

- для бюджетних установ – 18,48 грн. за 1 куб. м;

- для інших підприємств –19,93 грн. за 1 куб. м.

на послуги з централізованого водовідведення:

- для населення – 18,80 грн. за 1 куб. м;

- для бюджетних установ – 19,80 грн. за 1 куб. м;

- для інших підприємств – 20,50 грн. за 1 куб. м.

на послуги з поводження з ТПВ:

- для населення (приватний сектор) –110,99 грн. за 1 куб. м;

- для населення (житловий фонд) – 123,33 грн. за 1 куб. м;

- для інших споживачів – 123,27 грн. за 1 куб. м.

Тобто, тариф із вивезення твердих побутових відходів для приватного сектора на одну особу становить

110,99 грн. х 1,5 куб. м : 12 місяців = 13, 88 грн.,

тариф із вивезення твердих побутових відходів для житлового сектора на одну особу становить

123,33 грн. х 1,3 куб. м : 12 місяців =13,36 грн.

 У ході засідання також було затверджено новий персональний склад адміністративної комісії при виконкомі міської ради: Шрамко С.Ю. – заступник міського голови, голова комісії, Верескун Л.А. – керуючий справами виконкому міської ради, заступник голови комісії, Дробот Н.П. – провідний спеціаліст з гуманітарних та соціальних питань, секретар комісії, Винник А.В. – начальник юридичного відділу, член комісії, Шевчик С.М. – начальник відділу з земельних та питань та екології, член комісії, Лісовський О.М. – провідний спеціаліст із питань реєстрації місця проживання, депутат міської ради, член комісії, Литвиненко Н.С. – депутат міської ради, член комісії.

 Джерело: Соціальна мережа фейсбук

Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар